ÚJDONSÁGOK
Monyo sörkészlet feltöltve, várunk Benneteket hétköznap 8-18 óra között!

Különlegesség! Már nálunk is kapható a SIMA Brewing kézműves sör!

Már nálunk is kaphatóak a Lavender Tihany kézműves termékei!

VIBLANCE MÜZLI, SZUPERKÁSA ÉS GRANOLA!

Borkészletünk feltöltve, várunk Benneteket hétköznap 8 és 18 óra között!

ÜZLETÜNK ÚJ NYITVA TARTÁSA:


ALL IN NATURAL FOOD TERMÉKEK MÁR NÁLUNK IS!
2020. NOVEMBER 18. SZERDÁTÓL
- Krémdesszertek: karamellás, epres, tiramisu, mangós túrótorta, csokoládés túrótorta, csokoládé&brownie sajttorta, vaníliás krémtúró
- Csokoládékrémek: black choco, black choco chili
- Sütemények: piemonti mogyorós sajttorta, málnás sajttorta, zserbó, kókuszgolyó
- Hidegen préselt juice: Inner Glow (ananász-narancs-alma-sárgarépa, kurkuma), Super Green (uborka, spenót, petrezselyem, római saláta, gyömbér, citrom), Immune Boost (alma, cékla, sárgarépa, gyömbér)
- Krémlevesek: kurkumás édesburgonya, petrezselymes zöldborsó, gyömbéres sárgarépa
- "Joghurtok": élőflórás kókusztej termékek - natúr, málna, őszibarack-mangó, fekete áfonya, eper, cseresznye
- Ivó "joghurtok": élőflórás kókusztej termékek - mangó-maracuja, meggy-cseresznye
- "Sajtkrémek": natúr, zöldfűszeres, paradicsom-chilis
- VegaMayo
- Nacho szósz: natúr és csipős
Glutén mentes pékáruval is várunk már Benneteket!

Mától újra kaphatóak a Polcz adalékmentes készételei!
Gyertek, vegyétek, vigyétek!

VYLYAN BOGYÓLÉ 2020

2020-as ÚJBOROK

Nagyon Tagyon....
Teljes a paletta....

Tagyon Birtokról a Tagyon Birtoktól....
"Már régóta tudott, hogy a balatoni bor önmagában is megállja a helyét, de mi egy kisebb fókuszpontra szeretnénk felhívni a figyelmet, Nivegy-völgyre. Ez a terület még nem élvezi a széleskörű ismertséget, de bízunk benne, hogy a talajnak, a klímának, a gondoskodásnak és a jóra törekvésnek eredményeképpen országosan és nemzetközileg is elismert borokat tudunk készíteni.
MITŐL LESZNEK IGAZÁN JÓK A BORAINK?
Ugyan attól, amitől a Birtokon is jól érezheted magad és persze nagy köszönet a terroirenak is!
A Balaton közelségének köszönhetően az éghajlat is kedvezően alakul, emellett a szőlőtőkék fekvése is sok napos órát biztosít, az uralkodó szélirány felől pedig megtörik az erős szél a mögöttünk lévő hegy miatt, így mérsékelve a szél befúvásokat.
Tagyon Birtok mind a 4 hektár szőlő területe Tagyon-hegyen, vagy annak lábánál található, így a tőkék ugyanabból a talajból veszik fel az értékes tápanyagokat, garantálva ezzel az állandó minőséget."
Kóstolásra fel!
Újra teljes az etyeki sörkollekció!!
Polcok feltöltve!

Etyeki kézműves élősörök
A palackban érlelt etyeki élősörök egyik legjobb tulajdonsága, hogy felbontás után olyan, mintha frissen csapolt sört innál palackból. Nem szűrjük és nem is pasztőrözzük, hogy megőrizzük a sör minden jó tulajdonságát!
Újdonság a pallettán!
HONEYMATOR Mézes Duplabak
Mézzel együtt erjesztett barna sörkülönlegesség. Válogatott német maláták és göböljárási napraforgó-méz, diszkréten fűszerezve Hallertauer Perle komlóval és lassan, hosszan ászokolva. Ez a Honeymator, legújabb kollaborációnk, amit Szakács Milán méhésszel együtt készítettünk. Nem hiányozhat a téli hangulathoz. Kellemes mézes-malátás teltségével és masszívabb alkoholtartalmával béleli ki az ember szervezetét a hideg időben. Fogyaszd 10-12°-ra hűtve, lassan kortyolgatva!
Amit az eperborról tudni kell...
Már kapható nálunk is!

Tahitótfalui földieper termesztés 150 éves hagyománnyal
"Az Epermester Pincészet születése annak a nemes gondolatnak köszönhető, amely a tahitótfalui eperkultúra újraélesztését tűzte ki célul. Az itt termett kiváló minőségű földieperből hagyományos borászati eljárással készítünk minőségi száraz és édes borokat. Ennek megfelelően nem alkalmazunk mesterséges adalékot; aromákat és egyéb anyagokat, csak a gyümölcs legjavát használjuk fel. Édes eperborunk, az Eperméz, igazi Édes eperborunk, az Eperméz, igazi desszertbor, míg száraz eperborunk, az Epervér valódi minőségi kategóriát képvisel, a borértő ínyencek ízlését is kielégítve."
A gyümölcsborok családjába tartozó eperbor technológiailag hasonló eljárással készül, mint a hagyományos szőlőbor. Borivó nemzet révén a jó bor élvezete hozzátartozik mindennapjainkhoz, de a gyümölcsborok fogyasztása még kuriózumnak számít.Az eperbor készítéskor a gyümölcs zamatos íze megmarad, a hozzáadott cukor hatására minőségi alkohollá változik. Az eperbor ásványi anyag és vitamintartalma akár a szőlőbor sokszorosa lehet. Az Epermester Pincészet a világon először készít hagyományos szőlőbor készítési technológiával 100% kiváló minőségű tahitótfalui földieperből eperbort!
MÉTHODE TRADITIONNELLE
PEZSGŐK ÉRKEZTEK!

MÉTHODE TRADITIONNELLE
A tradicionális eljárással készített pezsgők legkevesebb 24-36 hónapig érlelődnek a pincékben. Az eljárás különlegessége, hogy a pezsgő abban a palackban kerül a fogyasztók asztalára, amelyben erjedt, majd érlelődött. A seprőt degorzsálással távolítják el a palackból. Miután a második erjesztés és az érlelés végbement, az elhalt élesztőt és egyéb, már nem szükséges anyagokat pedig a palack kupakjába rázták, a palack nyakát rövid idő (5-10 perc) alatt fagypont alá hűtik, így az üledék "jégdugóvá" fagy, és a koronazár eltávolítása után, a palackban keletkező nyomás hatására távozik a palackból. Ezt hívjuk degorzsálásnak (dégorgement).
A PALACKBA TÖLTÖTT BOR LEGKÖZELEBB AKKOR HAGYJA EL A PALACKOT, AMIKOR A FOGYASZTÓ PEZSGŐKÉNT A POHARÁBA TÖLTI
Balla Géza Clarus Brut pezsgő 0,75l
6600 Ft/l
4950 Ft
Louis Francois President nyerspezsgő 2016 0,75l
5720 Ft/l
4290 Ft
Hungária Extra Dry pezsgő 0,75l
3453,33 Ft/l
2590 Ft
Sauska Brut pezsgő 0,75l
5853,33 Ft/l
4390 Ft
Szeptember 2-tól várunk sok szeretettel!

Minőségi borok, sörök, szörpök, mézek, lekvárok... Helyben készült finomságok, kávék, szendvicsek...
Reggelizz nálunk, vagy akár vidd magaddal!!
Nézz be hozzánk!
2040 Budaörs, Szivárvány u. 1.